Augmentacija jagodica i obraza

Augmentacija jagodica i obraza

Kako starimo, naša koža gubi kolagen, elastin, hijaluronsku kiselinu i potkožnu masno tkivo što dovodi do gubitka volumena i oštro definiranih kontura lica. Nekoć atraktivno trokutasto mladenačko lice sa visokim obrazima i malom bradom postaje četvrtasto sa ravnim obrazima i širokom i teškom čeljusti. Koža gubi svoju potporu te počinje “visiti”.
Navike poput pušenja ili često izlaganje suncu mogu pridonijeti gubitku kolagena i elastina koji ubrzava proces starenja.

U prošlosti su se kirurški stavljali implantati u lice kako bi se nadoknadio izgubljeni volumen, dok su danas za nadoknadu volumena i definicije lica daleko popularnije nekirurške metode poput injekcija dermalnih filera.
Za povećanje jagodica i obraza koristimo gušće dermalne filere kao što je npr. Juvederm Voluma ili Teoxane Ultra Deep koji se injektiraju direktno iznad kosti. Aplikacija dermalnih filera u srednju trećinu lica rezultira atraktivnim i mladenačkim visokim jagodicama.

Štoviše, aplikacija dermalnih filera u srednju trećinu lica ima i pozitivni “lifting effect” na strukture donje trećine lica tako da će tretiranje jagodica i obraza ublažiti nazolabijalne i marionetske linije.

Tretman je gotovo bezbolan, može se obaviti pomoću tupe kanile, traje oko 20 minuta, a rezultati mogu trajati do 18 mjeseci. Najčešće nuspojave su minimalna pojava modrica i otekline koji nestaju kroz dan-dva.

PROIZVOD:
Juvederm/Teoxane Dermalni fileri
TRAJANJE TRETMANA
20 minuta konzultacije
10 minuta tretman
VIDLJIVI REZULTATI
Odmah
RIZICI I NUSPOJAVE
Moguća oteklina injektiranog područja & modrice
POVRATAK NA POSAO
Odmah
TRAJANJE REZULTATA
12-18 mjeseci
LOKALNI ANESTETIK
Anestetska krema

Prije & Poslije

Augmentacija jagodica i obraza

DOGOVORITE BESPLATNE KONZULTACIJE

    Izjavu o privatnosti možete pročitati ovdje.

    Pošaljite
    Pošaljite
    Hrvatski