Nekirurška korekcija nosa

Nekirurška korekcija nosa

Ne sviđa Vam se Vaš nos i razmišljate o operaciji nosa, ali ste previše uplašeni ići pod nož? Imate osjećaj da svi uvijek gledaju vaš nos i to utječe na Vaše samopouzdanje?

Na pravom ste mjestu jer su hijaluronski dermalni fileri odgovor na Vaše dugogodišnje probleme.

Još donedavno, jedina opcija za ljude željne promijeniti izgled svoga nosa bila je kirurški zahvat rinoplastika koji zahtijeva opći anestetik i ponekad boravak u bolnici. Također, nuspojave tog zahvata u vidu velikih modrica i oteklina drže pacijente u svojim domovima danima, a ponekad čak i tjednima kako bi se izbjeglo upiranje prstom u njih na ulici od strane drugih ljudi.

Ipak, kirurška rinoplastika i dalje ostaje najbolja opcija za osobe s velikim deformacijama nosa, dok je nekirurška korekcija nosa dermalnim filerima bolja opcija za one koji zahtjevaju umjerenu ili malu promjenu nosa.

S obzirom da je nos smješten u samom središtu lica, svaka asimetrija nosa može biti prilično upadljiva. Nekirurška korekcija nosa dermalnim filerom je fenomenalan tretman koji se koristi za korekciju širokog raspona deformacija nosa.

PROIZVOD:
Juvederm/Teoxane Dermalni fileri
Najčešće deformacije nosa koje tretiramo dermalnim filerima su:
 • Grba na mostu nosa
 • Udubljen ili sedlasti nos
 • Zakrivljen nos
 • Vrh nosa

Mnoge osobe koje su se ranije podvrgle kirurškoj rinoplastici, ali još uvijek nisu zadovoljne rezultatima često se odlučuju na nekiruršku korekciju nosa jer se u samo 10-tak minuta ispravi deformacija nosa te se slobodno može nastaviti s dnevnom rutinom.

Postoje mnoge prednosti nekirurške korekcije nosa nad kirurškim zahvatom:
Nekirurška korekcija nosa
 • Brz tretman
 • Nema opće anestezije
 • Dermalni fileri su privremeni
 • Rezultati su odmah vidljivi
 • Odmah možete nastaviti s dnevnom rutinom
TRAJANJE TRETMANA
20 minuta konzultacije
10 minuta tretman
VIDLJIVI REZULTATI
Odmah
RIZICI I NUSPOJAVE
Moguća oteklina injektiranog područja & modrice
POVRATAK NA POSAO
Odmah
TRAJANJE REZULTATA
6-12 mjeseci
LOKALNI ANESTETIK
Anestetska krema
Kako izgleda tretman nekirurške korekcije nosa?

Prije tretmana potrebne su konzultacije tijekom kojih ćete razgovarati o svojim očekivanjima, realnom ishodu tretmana i tijekom kojih ćete proći kroz sve aspekte tretmana.

Nekirurška korekcija nosa je brz tretman i u prosjeku traje 10-tak minuta. Iako je tretman prilično bezbolan, a dermalni fileri koje koristimo sadrže anestetik, moguće je aplicirati i dodatnu kremu s anestetitkom.

Prije tretmana fotografira se Vaš nos, a strateška mjesta na nosu mogu biti obilježena olovkom. Zatim se hijaluronski dermalni filer injektira kroz malu iglu kako bi se postigla korekcija nosa. Bit ćete budni tijekom cijelog postupka, a nakon tretmana slobodno možete nastaviti s dnevnim obvezama.

Hoće li nekirurška korekcija nosa utjecati na moje disanje?

Nekirurška korekcija nosa neće utjecati na vaše disanje jer se dermalni filer injektira površno ispod kože.

Hoću li morati nositi masku ili udlagu nakon postupka?

Nema potrebe za nošenjem maske ili udlage nakon tretmana jer se kosti i hrskavice nosa ne korigiraju ovim tretmanom.

Koje su nuspojave?

Najčešće nuspojave koje se mogu dogoditi su osjetljivost nosa, oteklina, modrice i crvenilo koji obično nestaju kroz nekoliko dana.

Hoću li imati ožiljke?

S obzirom da ne radimo rezove na nosu i koristimo samo iglu, nakon nekirurške korekcije nosa nećete imati ožiljke.

Koliko dugo traju rezultati?

Rezultati obično traju u prosjeku oko 12 mjeseci, ali je važno naglasiti da rezultati traju još i duže s redovitim ponovljenim tretmanima.

Što nakon tretmana?

Upute i savjeti što raditi/ne raditi nakon nekirurške korekcije nosa su isti kao i za sve tretmane dermalnim filerima. Ono što savjetujemo specifično za ovaj tretman je izbjegavanje nošenja sunčanih naočala 2 tjedna nakon tretmana jer mogu pritisnuti injektirani dermalni filer i udubiti ga.

Prije & Poslije

Nekirurška korekcija nosa

DOGOVORITE BESPLATNE KONZULTACIJE

  Izjavu o privatnosti možete pročitati ovdje.

  Pošaljite
  Pošaljite
  Hrvatski