Profhilo

Profhilo je pravi revolucionarni “Game Changer” u području estetske medicine. Do sada smo se morali podvrgavati različitim proizvodima i tretmanima kako bi vratiti izgubljeni volumen, elastičnost i sjaj kože. Napokon, sada postoji proizvod koji ih sve objedinjuje.

Profhilo je poseban i jedinstven “3 u 1” proizvod – nije filer, nije mezoterapija, niti je skin booster, već djeluje kao njihova kombinacija i na taj način poboljšava hidrataciju, elastičnost i tonus kože. Donosi dramatično poboljšanje kvalitete kože čak i u izazovnim podučjima poput vrata i dekoltea.

Da se uistinu radi o vrhunskom tretmanu dokazuju brojne nagrade uključujući i Aesthetic Awards nagradu za najinovativniji tretman u području estetske medicine.

Što je Profhilo?

Profhilo je vrhunski estetski tretman za osobe s vidljivim znakovima starenja kože. Proizvod je s jednom od najvećih koncentracija hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml) te djeluje kao bioremodelator kože koji:

 • Poboljšava elastičnost kože
 • Učvršćuje i zateže kožu
 • Poboljšava tonus i teksturu kože
 • Rehidratazira kožu
 • Obnavlja sjaj kože

Profhilo se sastoji od 100%-ne hijaluronske kiseline bez ikakvih vezujućih agenata što ga čini jednim od najsigurnijih proizvoda u području estetske medicine.
Sastoji se od kombinacije hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne mase. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase posebno djeluje na površnije slojeve kože te hidratizira kožu dok hijaluronska kiselina visoke molekularne mase djeluje potporno na strukturu kože što rezultira lifting efektom i zatezanjem kože.

Kako djeluje Profhilo?

Profhilo, iako se sastoji od hijaluronske kiseline poput dermalnih filera, za razliku od njih ne djeluje na način postizanja volumena u području apliciranja, nego se polako širi u kožu oko mjesta injektiranja i stimulira fibroblaste na produkciju novog kolagena i elastina te na taj način puni starenjem nastale pukotine i praznine dubljih slojeva kože.

Nakon injektiranja, Profhilo se tijekom perioda od 4 tjedna polako širi u koži te stimulira 4 različite vrste kolagena i elastina što rezultira dramatičnim poboljšanjem kvalitete i hidratacije kože posebice u području lica i vrata.
Zbog visoke sposobnosti širenja, Profhilo se površno injektira u posebno određene točke tretiranog područja te ga zbog toga pacijenti ocjenjuju ugodnim i bezbolnim tretmanom.

Profhilo tretman preporučujemo osobama iznad 30 godina starosti za područje lica, vrata, dekoltea te ruku. Pacijenti mogu očekivati ​​povećanu čvrstoću, zategnutost, elastičnost i općenito poboljšanu kvalitetu kože s učincima koji traju do šest mjeseci.

TRAJANJE TRETMANA
20 minuta konzultacije
10 minuta tretman
VIDLJIVI REZULTATI
3-4 tjedna
RIZICI I NUSPOJAVE
Moguća manja oteklina injektiranog područja
POVRATAK NA POSAO
Odmah
TRAJANJE REZULTATA
6 mjeseci
LOKALNI ANESTETIK
Nije potreban
Koja je razlika između Profhilo-a i dermalnih filera?

U usporedbi sa dermalnim filerima, Profhilo ne nadoknađuje volumen, već djeluje na reprodukciju matičnih stanica. Nakon injektiranja se polako širi u kožu te stimulira proizvodnju 4 vrste kolagena i obnavlja slojeve kože i potkožne masti.

Kako izgleda Profhilo tretman?

Profhilo dolazi u pakiranju od 2ml koji se injektiraju površno ispod kože BAP (Bio Aesthetic Points) tehnikom u 5 točno određenih točki svake strane tretiranog područja (lice, vrat…)

Koje su nuspojave?

Neposredno nakon tretmana se na mjestu injektiranja može pojaviti crvenilo ili oteklina koji normalno nestaju unutar 24h.

Koliko tretmana je potrebno za najbolje rezultate?

Za najbolje rezultate potrebna su 4ml Profhilo-a tj. 2 tretmana s razmakom od mjesec dana.
U slučajevima gdje su znaci starenja jako izraženi može biti potrebno više od 2 tretmana.
Tretman održavanja se preporučuje 6 mjeseci nakon drugog tretmana.

Kakve rezultate mogu očekivati?

Možete očekivati povećanu čvrstoću, elastičnost, tonus te općenito bolju kvalitetu kože koji traju do 6 mjeseci.
Važno je istaknuti da su rezultati individualni te ovise o Vašem tipu kože, dobi i načinu života.

Kada ću vidjeti rezultate tretmana?

Prvi rezultati se vide 3-4 tjedna nakon prvog tretmana dok se najbolji rezultati vide 4 tjedna nakon drugog tretmana.

Koliko dugo traju rezultati?

Rezultati obično traju do 6 mjeseci kada preporučujemo ponoviti tretman.

Trebam li uzeti slobodno s posla nakon tretmana?

Profhilo tretman ne zahtijeva vrijeme oporavka te nakon tretmana odmah možete nastaviti sa svojim uobičajenim aktivnostima.

Što nakon tretmana?

Upute i savjeti što raditi/ne raditi nakon Profhilo tretmana su isti kao i za sve tretmane dermalnim filerima koje možete vidjeti pod “Česta pitanja”.

Koliko košta Profhilo tretman?

Cijena jednog Profhilo tretmana iznosi 2500kn.

Prije & Poslije

DOGOVORITE BESPLATNE KONZULTACIJE

  Izjavu o privatnosti možete pročitati ovdje.

  Pošaljite
  Pošaljite
  Hrvatski