BroTox (Tretman protiv bora za muškarce)

Brotox - Botox za muškarce

U današnje vrijeme muškarci su itekako svjesni svoga izgleda te, kao i žene, žele izgledati što je moguće bolje. Cilj većine muškaraca nije izgledati mlađe, nego izgledati bolje, atraktivnije i odmornije za što je Brotox savršen tretman. Brotox tretman protiv bora za muškarce, potpuno je isti tretman kao i Botox tretman protiv bora koji mnoge žene obožavaju jer im učinkovito briše bore na licu.

Iako i dalje prilično stigmatiziran, ovaj tretman je sve prihvaćeniji i popularniji. Tijekom proteklog desetljeća popularnost Brotox-a je doslovno eksplodirala. Prema Američkom društvu plastičnih kirurga više od 400 000 muškaraca podvrglo se Brotox tretmanu samo u 2014. godini što predstavlja zapanjujući rast od 337 posto od 2000. godine.

Postoji nekoliko razloga za porast popularnosti Brotox-a. Muškarci, isto kao i žene, nisu izuzetak od procesa starenja. Promjenom društvenih normi žene nisu jedine koje bi htjele vratiti vrijeme unazad što se fizičkog izgleda tiče kako bi izgledale atraktvnije i mlađe.
Nadalje, tržište rada postaje sve konkurentnije, a mnoga istraživanja su pokazala da postoji izravna veza između fizičkog izgleda pojedinca i uspjeha u karijeri. S druge strane, na više osobnoj razini, Brotox može pojačati samopouzdanje pojedinca i imati pozitivan učinak na kvalitetu života.

S obzirom da su mišići kod muškaraca veći i jači nego kod žena, muškarci često zahtijevaju veću dozu Botox-a.

PROIZVOD:
Allergan Botox FDA Approved
TRAJANJE TRETMANA
20 minuta konzultacije
10 minuta tretman
VIDLJIVI REZULTATI
3-14 dana
RIZICI I NUSPOJAVE
Moguća oteklina injektiranog područja & modrice
POVRATAK NA POSAO
Odmah
TRAJANJE REZULTATA
3-4 mjeseca
LOKALNI ANESTETIK
Nije potreban

Prije & Poslije

Bore mrštilice - prijeBore mrštilice - posije

DOGOVORITE BESPLATNE KONZULTACIJE

    Izjavu o privatnosti možete pročitati ovdje.

    Pošaljite
    Pošaljite
    Hrvatski