Korekcija podočnjaka

Korekcija tamnih podočnjaka

Korekcija podočnjaka jedan je od naših najpopularnijih tretmana s fantastičnim rezultatima.

Podočnjaci ili tear trough područja su depresije ili udubljenja tkiva koje se prostire od unutarnjeg kuta oka prema području ispod oka i onda opet prema vanjskom kutu oka. Kako starimo gubimo volumen mekog tkiva ispod oka te koža ispod očiju postaje izuzetno tanka i osjetljiva. Rezultat su udubljeni podočnjaci (tear trough) koji se s vremenom pogoršavaju što rezultira umornim i starim „Izgledom pande“.

Neprivlačni podočnjaci odgovorni za konstantno umoran izgled mogu se učinkovito tretirati dermalnim filerima posebno dizajniranim za osjetljiva područja oko očiju. Važno je istaknuti da filerima možemo samo korigirati i popuniti udubljenja ispod očiju nastala gubitkom volumena. Ukoliko imate tamna područja ispod očiju bez udubljenja tkiva ili imate izražene masne jastučiće, ovaj tretman neće riješiti Vaš problem.

Ovo je napredni tretman za koji se može koristiti igla ili tupa kanila. Mi preferiramo koristiti kanilu koja smanjuje rizik od oštećenja krvnih žila ispod očiju te razvoja modrica nakon tretmana što je izuzetno bitno kod tretiranja osjetljivih područja poput podočnjaka jer sigurno ne želite imati hematome ispod očiju po tjedan dana nakon tretmana.

Važno je istaknuti da problemu izraženih podočnjaka značajno pridonosi zapravo gubitak potpore tkiva u obližnjem obrazu i jagodicama. Iz toga razloga je za optimalne rezultate često potrebno prvo tretirati područje središnjeg obraza i jagodica, a tek nakon toga samo područje podočnjaka.

PROIZVOD:
Restylane/Teoxane Dermalni fileri

Tretman je vrlo kratak te se za samo 15-tak minuta možete riješiti neugodnih tamnih krugova ispod očiju i vratiti izgubljeni svjež i odmoran izgled. Rezultati traju od 9-12 mjeseci.

Osobama koje imaju “vreće” ispod očiju ne preporuča se ovaj tretman iz razloga što je kirurški zahvat u njihovom slučaju najdjelotvorniji.

Najčešće nuspojave tretmana su manje otekline koje su privremene i obično nestaju kroz nekoliko dana.  Kako bi se smanjila moguća oteklina, preporuča se izbjegavanje sportskih aktivnosti barem 24 sata nakon tretmana.

Teške komplikacije poput pigmentacije ili sljepoće su iznimno rijetke i razlog su zbog kojih bi ovaj napredni postupak trebali obavljati samo licencirani estetski liječnici.

Korekcija tamnih podočnjaka
TRAJANJE TRETMANA
20 minuta konzultacije
10 minuta tretman
VIDLJIVI REZULTATI
Odmah
RIZICI I NUSPOJAVE
Moguća oteklina injektiranog područja & modrice
POVRATAK NA POSAO
Odmah
TRAJANJE REZULTATA
9-12 mjeseci
LOKALNI ANESTETIK
Anestetska krema

Prije & Poslije

DOGOVORITE BESPLATNE KONZULTACIJE

    Izjavu o privatnosti možete pročitati ovdje.

    Pošaljite
    Pošaljite
    Hrvatski