Oblikovanje linije čeljusti

Oblikovanje linije čeljusti

Isto kao i za povećanje brade, dermalni fileri se mogu koristiti i za poboljšanje definicije kontura čeljusti. Ako vam se čini da imate slabu čeljust ili ste primijetili da s godinama gubite izraženu konturu čeljusti, tretman oblikovanja linije čeljusti dermalnim filerima može biti pravi tretman za Vas.

Ovaj tretman je popularan i kod muškaraca i kod žena jer muškarci žele imati četvrtastu čeljust, a žene trokutasti ženstveni oblik čeljusti. Dermalni fileri mogu postići suptilnu, ali zamjetnu promjenu oblika čeljusti.

Iako postoje trajni dermalni fileri koji se mogu koristiti za definiranje oblika čeljusti, mi koristimo samo hijaluronske dermalne filere koji se razgrađuju s vremenom. Za ovaj tretman koristimo naprednu tehniku s kanilom koja smanjuje rizik od razvoja modrica na minimum. Dermalni fileri također mogu popuniti opuštenu kožu duž linije čeljusti stvarajući zategnutu i bolje definiranu liniju čeljusti.

Najčešće nuspojave su blaga oteklina i crvenilo tretiranog područja koje prolaze kroz nekoliko dana.

Tretman traje 10-tak minuta te odmah nakon tretmana možete nastaviti s normalnom dnevnom rutinom. Rezultati traju 6-12 mjeseci te se preporučje ponoviti tretman kako bi se zadržala mladenačka definirana kontura čeljusti.

PROIZVOD:
Juvederm/Teoxane Dermalni fileri
TRAJANJE TRETMANA
20 minuta konzultacije
10 minuta tretman
VIDLJIVI REZULTATI
Odmah
RIZICI I NUSPOJAVE
Moguća oteklina injektiranog područja & modrice
POVRATAK NA POSAO
Odmah
TRAJANJE REZULTATA
6-12 mjeseci
LOKALNI ANESTETIK
Anestetska krema

DOGOVORITE BESPLATNE KONZULTACIJE

    Izjavu o privatnosti možete pročitati ovdje.

    Pošaljite
    Pošaljite
    Hrvatski