Povećanje usana

Povećanje usana

Povećanje usana je naš uvjerljivo najpopularniji tretman.

Usne su oduvijek bile jedan od najatraktivnijih i najsenzualnijih dijelova ženskog tijela i jedna od prvih stvari koje naše oči primjete kada gledamo druge osobe. Lijepe, pune i dobro definirane usne simbol su mladosti i ženstvenosti.
Nažalost, proces starenja ne štedi naše usne tako da s vremenom one postaju sve tanje i sve manje. Povećanjem usana s dermalnim filerima, možete vratiti izgubljen volumen usana i učiniti ih opet senzualnim i lijepima.

Većina naših klijenata koji se podvrgavaju ovom tretmanu su mlade žene s tankim usnama ili s manjim volumenom usana, koje žele voluminoznije i bolje definirane usne te više naglašen Kupidov luk ili filtrume (paralelni kožni nabori od usana prema nosnicama). S druge strane, tretman je također popularan i kod žena u zrelim godinama koje žele osvježiti usne i nadoknaditi izgubljeni volumen.

Za povećanje usana, ali i za sve ostale tretmane dermalnim filerima u našoj ponudi, koristimo isključivo samo najbolje hijaluronske dermalne filere na tržištu. Za povećanje usana ne koristimo trajne dermalne filere poput Aquamida, već samo privremene hijaluronske dermalne filere koji se resorbiraju tijekom vremena.

PROIZVOD:
Aliaxin/Juvederm/Teoxane Dermalni fileri
Povećanje usana
TRAJANJE TRETMANA
20 minuta konzultacije
10 minuta tretman
VIDLJIVI REZULTATI
Odmah
RIZICI I NUSPOJAVE
Moguća oteklina injektiranog područja & modrice
POVRATAK NA POSAO
Odmah
TRAJANJE REZULTATA
6-12 mjeseci
LOKALNI ANESTETIK
Anestetska krema ili dentalni blok
Kako izgleda tretman povećanja usana?

Prije tretmana potrebne su konzultacije tijekom kojih ćete razgovarati o svojim očekivanjima, realnom ishodu tretmana i tijekom kojih ćete proći kroz sve aspekte tretmana.

Postupak povećanja usnica prilično je brz i traje 20-tak minuta. S obzirom da su usne vrlo osjetljive, za povećanje usana koristimo samo najbolje dermalne filere na tržištu koji u sebi sadrže anestetik koji pomaže smanjiti bol. Nadalje, rutinski primjenjujemo i dodatnu kremu s anestetikom s kojom namažemo usne prije tretmana.

Za augmentaciju usana koriste se različite tehnike injektiranja dermalnog filera. Ovisno o željenom izgledu usana, dermalni fileri se injektiraju ili u rub usana za suptilnije i bolje definirane usne ili u tijelo usana kako bi se postigao veći volumen usana. Isto tako, moguće je kombinirati ove dvije tehnike kako bi se dobio naglašeniji oblik i volumen usana. Nakon aplikacije dermalnog filera, potrebno je izmasirati usne kako bi se uklonile moguće grudice.

Koliko dugo traje oporavak nakon tretmana?

Vrijeme oporavka od uobičajenih nuspojava liječenja kao što su modrice i natečene usne je 2-3 dana, ali inače možete nastaviti s normalnom dnevnom rutinom odmah nakon postupka. Možete očekivati da će usne biti najviše natečene noć i sljedeći dan nakon tretmana.

Koliko dugo traje tretman povećanja usana i kada ih opet trebam povećati?

Dermalni fileri koje koristimo za povećanje usana u prosjeku traju od 6-12 mjeseci, a kod nekih osoba čak i dulje. Tijekom ili nakon tog perioda moguće je injektirati dodatni dermalni filer kako bi održali volumen postojećih usana ili pak injektirati dodatni dermalni filer kako bi još više povećali usne ukoliko to želite.

Kroz naše iskustvo rada s dermalnim filerima, primijetili smo dugotrajnije rezultate kod onih koji redovito idu na tretmane povećanja usana.

Kada ću vidjeti rezultate?

Rezultate ćete vidjeti odmah nakon tretmana i ovo je jedan od tretmana koji stavlja osmijeh na Vaše lice istog trena kada se pogledate u ogledalo.

Prva 24h nakon tretmana usne će biti najviše natečene te će se ta početna natečenost smanjiti za 20-30% u narednih nekoliko dana tako da će konačni rezultat biti nešto manji volumen usana nego neposredno nakon tretmana.

What happens if I do not have repeated treatments?

Hijaluronski dermalni fileri su privremeni dermalni fileri koji naše tijelo s vremenom resorbira tako da ukoliko ne ponovite tretman, Vaše usne će se vratiti u stanje u kojem su bile prije prvog tretmana.

Je li rezultat povećanja usana trajan?

Povećanje usana hijaluronskim dermalnim filerima nije trajno jer naše tijelo s vremenom resorbira injektirani dermalni filer. Rezultati povećanja usana hijaluronskim dermalnim filerima u prosjeku traju 6-12 mjeseci, a kod onih koji redovito idu na tretmane čak i dulje. Postoje različiti čimbenici koji utječu na trajanje rezultata kao što su process starenja i životni stil.

Je li tretman bolan?

Usne su vrlo osjetljive, a tretman usnica je bolniji od ostalih tretmana dermalnim filerima. Stoga, za povećanja usana koristimo samo najbolje proizvode na tržištu s ugrađenim anestetikom koji pomaže smanjiti bol.

Isto tako, rutinski primjenjujemo i dodatnu kremu s anestetikom s kojom namažemo usne prije tretmana.

Postoje li nuspojave?

Najčešće nuspojave su modrice, oteklina, crvenilo i osjetljivost usana koji nestaju kroz nekoliko dana. Također je moguća pojava grudica u usnama te je iz toga razloga potrebno temeljito izmasirati usne na kraju tretmana kako bi eliminirali formiranje grudica.

Može li se dermalni filer razgraditi?

Ukoliko se za povećanje usana koristi hijaluronski dermalni filer, moguće je razgraditi injektirani dermalni filer korištenjem enzima hijaluronidaze. Hijalaza / hijaluronidaza razgrađuje hijaluronske dermalne filere u samo nekoliko minuta/sati. Ako se pak se za povećanje usana koriste trajni fileri (npr. Aquamid), nije moguće koristiti hijaluronidazu nego se trajni fileri mogu ukloniti samo operacijom i to je razlog zašto uvijek preporučujemo hijaluronske dermalne filere za povećanje usana.

Što nakon tretmana?

Upute i savjeti što raditi/ne raditi nakon povećanja usana dermalnim filerom  su isti kao i za sve tretmane dermalnim filerima. Ono što savjetujemo specifično za ovaj tretman je izbjegavanje vrućih napitaka (kava, čaj) 24-48 sati nakon postupka.

Prije & Poslije

Povećanje usana - PrijePovećanje usana - Poslije

DOGOVORITE BESPLATNE KONZULTACIJE

    Izjavu o privatnosti možete pročitati ovdje.

    Pošaljite
    Pošaljite
    Hrvatski